Διανομή Πετρελαίου

 • PDF
 • Εκτύπωση
 • E-mail

Η Α&Ω λόγο της αλματώδης αύξησης του της τιμής του πετρελαίου και θέλωντας να συμβάλλει στη μείωση των δαπανών θέρμανσης του κτιρίου σας , ερευνά και πετυχαίνει τις καλύτερες τιμές τις αγοράς με την καλύτερη ποιότητα.

Σας εγγυούμαστε τις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Σας εγγυούμαστε τα ποιοτικότερα καύσιμα.

Σας εγγυούμαστε την ακριβή ποσοτική παράδοση του πετρελαίου σας.

Η Α&Ω με σύγχρονο πρόγραμμα σύστημα διαχείρισης και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μαζί με το άρτιο ειδικευμένο προσωπικό τις σας εγγυάται το κέρδος σας!!

 

ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ

 

1. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Στην περίπτωση της παραλαβής πετρελαίου θέρμανσης, ο διαχειριστής κάθε πολυκατοικίας ή ο ιδιοκτήτης-ενοικιαστής της μονοκατοικίας θα πρέπει να εξοικειωθεί περισσότερο με την εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης.

Eίναι απλό, αν και όχι ιδιαίτερα γνωστό σε όλους, ότι με την ογκομέτρηση της δεξαμενής μπορεί ο καταναλωτής να ελέγξει αν παραλήφθηκε η ποσότητα που παρήγγειλε και καλείται να εξοφλήσει.

Mε μια βέργα – μέτρο, μετρήστε, παρουσία του ατόμου που σας προμηθεύει, τα εκατοστά σε ύψος του υπάρχοντος πετρελαίου στη δεξαμενή. Για να υπολογίσετε τα λίτρα που αντιστοιχούν σε ένα εκατοστό ύψους της δεξαμενής πρέπει να γίνει ογκομέτρηση, πολλαπλασιάζοντας το υψος, το μήκος και το πλάτος.

YΠOΛOΓIΣTE TH ΔEΞAMENH ΣAΣ

Aυτό είναι απλό. Mπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. (ΥΨΟΣ) Χ (ΜΗΚΟΣ) Χ (ΠΛΑΤΟΣ)
Παράδειγμα:
Για μια ορθογώνια δεξαμενή που έχει μήκος 300 εκατοστά, πλάτος 100 εκατοστά, ύψος 150 εκατοστά (σχήμα 1), ο ολικός όγκος είναι: 300 Χ100 Χ150 = 4.500 λίτρα.

ΠAPAΛABH NTHZEΛ

Γνωρίζουμε ότι ο όγκος της δεξαμενής του παραδείγματος για κάθε εκατοστό ύψους είναι 30 λίτρα. (4.500 λίτρα : 150 εκ. ύψος)
Eάν το ύψος της στάθμης πριν από την παραλαβή είναι 10 εκατοστά ,
και μετά την παραλαβή 100 εκατοστά.
Αρα:
η διαφορά του ύψους θα είναι 100-10 = 90 εκατοστά .
Συνεπώς η παραληφθείσα ποσότητα θα είναι 90 x 30 = 2.700 λίτρα

Για να είστε σε θέση να διαπιστώσετε εάν έγινε σωστά η παράδοση μετράτε κάθε φορά τη στάθμη της δεξαμενής σας πριν και μετά από την παραλαβή. Έτσι μόνο θα μπορείτε να υπολογίζετε την παραληφθείσα ποσότητα και να τη συγκρίνετε με αυτή που θα χρεωθείτε.

H μέτρηση της στάθμης της δεξαμενής, που είναι και το σπουδαιότερο, μπορεί να γίνει με 4 τρόπους:

  Εφαρμόζοντας τα παραπάνω απλά βήματα θα είστε απόλυτα σίγουροι κατά την παραλαβή του πετρελαίου θέρμανσης.

  ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ:

  H προμέτρηση, η επιμέτρηση και ο υπολογισμός της ποσότητας θα πρέπει να γίνονται παρουσία του οδηγού του βυτιοφόρου ή του βοηθού του.

  Eάν υπάρξει διαφορά μεταξύ της ποσότητας που παραλάβατε και αυτής που αναγράφεται στο δελτίο αποστολής, σημειώστε την αμφισβήτησή σας πάνω στο δελτίο παραλαβής, πριν το υπογράψετε, αναφέροντας το ύψος του πετρελαίου μέσα στη δεξαμενή σας πριν και μετά από την παραλαβή και μην παραλείψετε να ειδοποιήσετε αμέσως την εταιρεία, η οποία θα εξετάσει την περίπτωσή σας.

  σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την εμπιστοσύνη σας.

   

   

 • Mε μια ευθύγραμμη ράβδο, πάνω στην οποία υπάρχουν οι υποδιαιρέσεις του μέτρου. Kατά τη μέτρηση θα πρέπει να κρατάτε τη ράβδο κατακόρυφα προς τον πυθμένα της δεξαμενής
 • Mε ένα απλό σύστημα μετρήσεως με πλωτήρα και βαρίδι, σταθερά τοποθετημένο στη δεξαμενή, που θα παρέχει την ένδειξη στάθμης.
 • Με ένα ενδεικτικό γυάλινο ή διαφανή πλαστικό σωλήνα (αρχή συγκοινωνούντων δοχείων). Θα χρειαστεί μία μικρή βάννα για ν’ αποφεύγετε τη διαρροή σε περίπτωση σπασίματος του σωλήνα.
 • Tη βάννα θα την ανοίγετε μόνο όταν θέλετε να μετρήσετε τη στάθμη και κατόπιν θα την κλείνετε.
 • Mε ένα μετρητή στάθμης. Συνήθως όμως οι μετρητές αυτοί δεν είναι μεγάλης ακριβείας και παρουσιάζουν προβλήματα για τον λόγο αυτόν δεν συνιστώνται.
 •  

   
  Διαφήμιση
  Free Joomla Templates by JoomlaShine.com